perjantai 10. toukokuuta 2013

MURRR

Olen tässä jo nyt kaksi päivää yrittänyt ladata bloggeriin kuvia, suunnitelmissa oli tehdä vihdoin ja viimein se asunto-postaus, mutta tää piece of shit ei jostain syystä suostu lataamaan koneelta ainuttakaan kuvaa. Onkohan kellään muulla samaa ongelmaa, ei varmaan sillä muut bloggailee täysin normaalisti. Onks tää nyt taas tätä meikäläisen tunnettua helvetin hyvää tuuria? Varmaan.

Eikä nää hommat nyt muutenkaan kauheen hyvi rullaa. Kuten puhuin uudesta elämästä, kyllähän tää on alkanut ihan hyvin. Harmi vaan että tästä jäi puuttumaan aika tärkee osa että vois olla onnelline. Tai se osa lähti kävelemään, se pilas vähän näitä hyvän elämän-suunnitelmia. No, joskus elämä ottaa päähän. Ei voi minkään.



Kyllähän sitä silti voi näyttää iloisena keskisormea maailmalle, sillä minähän en suostu hyppäämään itsesäälin ja murheiden kryynin mereen. Voin löytää onneni jostain muualtakin.

Noh, rakkaat lapsukaiset, menen tästä suihkuun ja valmistaudun aina yhtä mahtavaan ilta-vuoroon.

Hyvää viikonloppua! T Lindie

2 kommenttia:

  1. Mulla ainakin menee joku 15min ladata koneelta kuvia bloggeriin eli tuskin olet ainoa... Terveisin nimimerkki "Revin tukkaa päästä tupoittain raivon vallassa"

    VastaaPoista
  2. Ihanaa etten ole siis ainoa! Alkaa mennä pikkuhiljaa hermot....

    VastaaPoista