maanantai 6. toukokuuta 2013

Elämä ei ole enään totta



Mikään ei kuvaa tunteita niin hyvin kuin tämä kappale. Nykymaailmassa täytyy nähtävästi etsiä onnea kissojen ja koirien kanssa.

Haluan painottaa kaikille, ketkä "omaavat" tällä hetkellä sen täydellisen elämäntilanteen, mukaanlukien raha-asiat, elämänkumppanit, asumisen, työt yms, tehkää kaikkenne pitääksenne niinsanottua kulissia yllä. Tai jos kaikki on oikeasti hyvin, pitäkää kiinni siitä kaikesta hampaat irvessä.

Tällä hetkellä oon oppinut kantapään kautta ettei ole luottamista kun itsees. Ja tietysti maan parhaaseen kämppikseen ja omaan äitiin. Onneksi on olemassa tämä, aina yhtä ihana blogi johon voin vuodattaa tunteeni, vaikkei välttämättä ole aina ihan niin hyvä idea. Tiedän että tätä(kin) kautta parit vihamiehet saavat aina voimansa nostaa tuskat tiskille kun kerron jotain ikävää mitä elämässä tapahtuu. Mutta tällä hetkellä ei voisi vähempää kiinnostaa.

Olen rikki, poikki, varaton lutka joka on vielä kaikenlisäksi lihava. Sekin vielä.

Tiedän ettei näin saisi sanoa, mutta tällä hetkellä olisi vain kaikista helpointa hypätä junan alle. Ei hätää, en tule sitä tekemään koska pari kk sitten päätin että mikään ei enään lannista mua niin pahasti kun mitä ennen, jolloin dokasin lähestulkoon itteni hulluuden partaalle. Siihen aikaan pysyin järjissäni vaan kadotetun ystävän avustuksella joka oli siinä kokoajan, ei taida itse tietääkkään kuinka paljon teki miun hyväksi niinä aikoina pelkästään olemalla paikalla.

Nyt ei myöskäään/taaskaan tunnu kauhean hyvältä. Toivon että kaikki paha menisi ohi. Lähinnä koko toukokuu voisi mennä ohi, sitten olisi ainakin jollain tavalla asiat paremmin.

Junakiskoille junaa venailemaan.



Tosiaan yllä oleva kuva on otettu noin lokakuun puolessavälissä, kun asuin Espanjassa. Ostin nuo farkkushortsit tuolloin ja käytin niitä tuon yhden päivän. Kokeilin tällä viikolla niitä jalkaan, vetoketju ei mennyt edes  puoleenväliin asti kiinni. Yksi syy olla vihainen itselleni, ja myöskin töitten ohella vaan sulloutua pimeeseen luolaani.

Ehkä tarpeeksi angstia tältä päivältä.

5 kommenttia:

  1. Elä vaivu ahdinkoon! Hittolaine sulla o hieno blogi ja hyviä ajatuksia. Kyllä kaikki vielä korjaantuu! =)

    VastaaPoista
  2. Tosi ihana kommentti! Pienetkin asiat voivat näköjään piristää, heti tuli parempi mieli, kiitos todella paljon! :) <3

    VastaaPoista
  3. "-yllä oleva kuva on otettu noin lokakuun puolessavälissä-" -toisinsanoen sulla on ollut ohjakset käsissäsi vielä silloin, hmm? Eli kontrolli on pettänyt sulta vain muutamaksi kuukaudeksi. Et ole istunut sisällä lihoamassa vuosia. Kerroit itse että olet ennenkin mönkinyt kuopasta ylös, toisinsanoen tiedät siis pystyväsi siihen. Sä pystyt siihen. Sussa on voimaa jonka sä olet vain hetkellisesti piilottanut johonkin, mutta se on siellä jossain. Löydät sen kyllä.

    Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
  4. Kumpa aina vois ajatella noin positiivisesti, kyllähän tässä tänään on jo ollut paljon parempi mieli :) Ja kyllä se aurinko aina joskus risukasaankin paistaa, pitäisi vaan saada ne risut pois onnellisen elämän tieltä. Ihana motivaatio-kommentti, kiitos paljon ! :)

    VastaaPoista
  5. Sitäpaitsi kesä on korvilla niin nyt on oikeesti ihanaa mennä tuosta vaan lenkille, elä milläänlailla ressaa painoasi koska sillä et ainakaan saa sitä tiputettua! Ja muutama kilo jos on noussu ni kyllä ne saa heti pois!

    VastaaPoista