tiistai 26. maaliskuuta 2013

Uudet tuulet

Vitja oon kyl runollinen, huomaa jo tuosta otsikosta. Ei mutta tosissaan, nyt on alkanu mitä iha uus elämä?!

Nojuu, uus työharjoittelumesta onjo aika paljon, muttamutta. Mitäs tässä säästelemään salaisuuksia, meikäläisellä siis muutto 1.5 edessä, pitäis alkaa jo pakkailemaan, vitsi ku jänskättää ! Muutetaan siis Anun kanssa tuohon lähemmäs keskustaa kolmioon. Idea lähti vaan jostain alle pari viikkoa sitten, ja niin... nyt ollaan jo irtisanomassa omia asuntojamme ja ensi viikolla mennään allekirjoittamaan vuokrasopimukset. Huhhuh kun ootan innolla "uutta" elämää, en ookkaa oikeen missään vaiheessa tykännyt asua tässä nykysessä asunnossa.

Ja sitäpaitsi, en tiiä onks miul niin paljon kevättä rinnassa mut kylnyt on tuo rakkaus-elämä hieman sekaisin, joka suunnasta tuntuu tupsahtelevan hyvännäköisiä miehiä ja meikäläinen pyörii kuola poskella.... Ja hyvin usein ne on juuri jotain tuntemattomia ketkä istuu tyyliin jossain linja-autossa vastapäätä enkä nää niitä enään ikinä :D Voi minua, oon kyllä löytäny jotain hyvin kiinnostavaa hihi mut ei siitä sen enempää.

Nyt pitäisi käyä pukemaan päälle, kohta täytyis lähteä töihin, ilta-vuoroon yhh... pääsen vasta 23.00 töistä, en millään jaksaisi :( Huomenna vielä 15-22, torstaina 7-16 ja sitten oliskin loppuviikko vapaata, sitä odotellessa !


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille ! Itelläni ainakin tosi hyvät fiilikset, näillä mennään toivottavasti myös jatkossakin !

Lindie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti