tiistai 19. maaliskuuta 2013

Jei !

Tänään alkoi uusi ja viimenen työharjottelu ennen valmistumista, huhhuh ! Vähän jänskättää kuinka hyvin(toivottovasti ei ainakaan huonosti) menee !

Ja ois hyvät mahikset saaha sieltä myöskin kesätöitä, toivottavasti nappaa :)

Miun odottama postiylläripylläri ei oo vieläkään tullut, kylläkin tuli vähän aikaa sitten ilmotus että saapuu viikolla 12, mut tänäänhä oli jo viikon 12 ensimmäinen päivä ni olin into pinkeenä josko ois kilahtanu postiluukusta mut eeei... Ei siis ole mikään jännittävä juttu. Mut ompaha jotain :)

Tarkotus oli tänään laittaa vähän kuvia, eikä taaskaan mitään nättejä kuvia vaan vertauskuvia miun turvonneesta yläluomesta. Eli ei mitään kaunista settiä. Lauantaina ripsiä taivutellessa ja ripsaria laitellessa alko tuntumaa vähä epämukavan kivuliaalta, kuvittelin et se johtuu siit taivuttamisesta. Myöhemmin kävi koskemaan jo silmän räpäyttäminen. No, eilen aamuna kun heräsin ja tsekkasin peiliin meinasin karjasta, silmäluomi tulipunainen ja niin turvonnut että puolet oli jo muurautunu umpee. Hätäpäissäni soittelin jo mutulle että mitä vittua tapahtuu, mut äiti sai miut rauhottumaa et hänelkii joskus tulee semmosii, ja ne lähtee itestää sit pois et tarvii tohtorii.... No, sitä odotellessa kun en enään näytä nodredamen(? en jaksa tarkistaa) kellonsoittajalta :) Mutta siis nyt en kyllä jaksa nostaa persettäni että hakisin tuon kameran tuolta mihin sen tänä aamuna jätinkii.

Miul on ihan jännii työvuoroi, huomenna kyllä meen aamuun joten tässä pitäisi siis olla jo untenmailla. Pikkuhiljaa,pikkuhiljaa.

Saatiin tänään muuten Anun kanssa mahti idea, mut koska se on vasta idea en viitsi sanoa siitä mitään. (siirrytään suonensisäsiin).

Tötteröö sanoo nolouden huiput suoraa ghetosta

P.s tein internetomalääkäri tutkielman ja tulin siihen tulokseen et miulla on näärännäppy siis silmässä. Näin wikipedia kertoi. Cute<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti