perjantai 25. tammikuuta 2013

Allrighty then

Yritän nyt kerää itseni kokoon ja keksiä jotain järkevää sanottavaa.

....mitä en muuten keksi.

Pääasiassa meen kouluun, dokaan, meen töihin, nukun, meen töihin,dokaan, töihin... jne.. Ei välttämättä ihan tuossa järjestyksessä kuitenkaan. En tee mitään jännittävää, ja kotona ollessa syön, dataan ja nukun. Kämppäkin kun mikäkin vitun läävä, oon niin sika ihmiseks et alkaa itteänikin ällöttää.

Hankin uuden puhelimen, Samsung Galaxy S2 Minin, ja tottahan toki heti menin Instagramiin, sinne päivittelen aika usein kuveja, mutta ihankun mie osaisin profiiliani tänne linkittää ! Tarkotan sillätavalla hienosti kun kaikilla muilla on. Nimimerkki sinne on kyllä sitten lindiebbb jos ketään jaksaa kiinnostaa.

Päivärytmi on mennyt täysin pillun päreiksi töitten takia, kun se menee aina siihen että en käy heti kotiin tullessa nukkumaan ja en ikinä herää ajoissa. Tänäänkin nousin sängystä vasta vähän yli kolmen, ja en oo saanu mitään muuta aikaseks kun kävin kaupassa hakemassa kaljaa ja tupakkaa.

No mutta, tänään vielä töitä, lauantaina lähdenkin sitten baanalle ! Vihdoin ja viimein. Lupaan yrittää päivitellä useemmin. Huom yrittää.

Tässä nyt pari kuvaa mitä oon lähiaikoin sinne Instagramiin työntäny

Lordi <3

Mää eilen töissä...


Korkea-ahon maalaismaisemia aamuauringossa !
Terveisin Lindie <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti