keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Hyvä minä!

Tänään tapahtui se mitä en melkee ois uskonu ikinä tapahtuvan, mie valmistuin!!!! Halleluja ja sen sellasta. Tosissaa tänään oli viimeinen työvuoro, viimoiset 10 minuuttia olikii aika tuskaa tuijotella kelloa että millon se on ohi :D Nyt on erittäin hyvä fiilis, kun miettii että kaikkien vaikeuksien keskeltä tän 3 vuoden opiskelun aikana vihdoin ja viimein voin kutsua itseäni kokiksi. Huhhuh! Ja tosiaanhan itse vihaan näitä duuneja, en aijo tehdä tätä paskaduunii päivääkään jossei ole pakko. Ja sillä tarkotan nimenomaan kokkina olemista, onhan mulla valmiudet baarimikoksi (joka olen sydämmeltäni!!) ja periaatteessa tarjoilijaksi, epävirallisesti siis. No, vaikka onkin epävirallisesti niin alotanhan mie työt tarjoilijana uudessa työpaikassa ensi viikon tiistaina :)

En sano että katuisin hirveästi päätöstä aikojen alussa lähteä tälle alalle, en vois kuitenkaan kuvitella itteäni kovin nopeasti millään muulla alalla. Mutta, kun fundeeraan, nään itteni vaan tiskin takana janoisten sankarina. Onhan tästä vaikka mitä hyötyä, tottakai, sitä en sano. Mieluummin valmistuin nyt kokiksi kun vaikka öö korusuunnittelijaksi, jolle alalle olisin alunperin halunnut. Hah...Se siitä valmistumisesta.

Lähdetään huomenna miun luokkalaisen Saran kanssa (joka on tuttu jostain kaukaisesta hänen synttäribile-postauksesta, jota en jaksa etsiä tähän) SAKKI-risteilylle. Voi luoja mitäköhän siitäkin tulee..... Linuri lähtee meidän amiksen pihalta huomenna joskus vähän jälkeen yhden päivällä, siitä Turkuun ja laiva lipuu Tukholmaan. En ookkaan ollut miesmuistiin risteilyllä, nyt onkin sitten senkin edestä bailut...On siellä kuitenkin esiintymässä ainakin Karrikoira! (Karri-koira, karri on koira, wtf?) Se on aika jees tyyppi...heh..

Nyt tässä venailen et kaveri soittais ja lähettäis käymään terdellä, kyllähän sitä nyt valmistumisen kunniaksi pitää yksi olut ottaa, perkele! :D


Tässä sängyssä siis selkeästi makailen.

Toivottovasti kaikille tulee tosi mahti viikonloppu, ite ainakin aijon ottaa kaiken ilon irti näistä parin päivän vapaista ennenkuin täytyy taas mennä töihin :) Ja hei, Ekamon amikset jos kukaan sattuu lukemaan tätä sanoo HIIOHOI jos on itellääkin viinan huruinen risteily edessä !

Hiiiiiiirveen rakastavaisin terveisin hyvää keskiviikkoa toivottaa Lindie!

p.s miut löytää instagramista nykyään nimellä coldbitch666 ! Heh..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti