sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Pient metsäsamoiluu !

VAROITUS!!!! Sisältää järkyttävää materiaalia joka polttaa silmät ulos päästä!!!!!

Elikkä mökkeily teki ainakin meikäläisen hermoille ihan hyvää. Ihanaa päässä pois hälinästä ja vaan hengailla kaikkien ihanien ihmisten kanssa ! En tarkemmin nyt tässä pienessä rapulassa jaksa käydä reissusta kertomaan, mutta suurinpiirteen; oltiin helvetin kännissä, saunottiin, lilluttiin paljussa ja no mitä tahansa mökillä voi nyt tehdä ! Mahtava reissu ja tollasia pitäisi tehdä miun mielestä useemminkin. Pieniä vastoinkäymisiä toki oli, mutta kaikista selvittiin kunnialla :)

Laitan nyt kuvia, joissa esiinnyn minä, ja ehkä joku toinen oleellinen henkilö. Tiedän että kaikki eivät pakosti tykkää hyvää kun tajuaisivat että pärstä koreilee jossain netissä ilman lupaa, joten jätän nämä yhteiskuvat yms laittamatta. Koska en jaksa käydä just nyt soittelemaan ja kyselemään 'Haittaako jos..' joten.

Nämä seuraavat kuvat todistavat hyvin sitä miten meikki voi muuttaa ihmisen ulkonäön kokonaan, olen nimittäin kyseisissä kuvissa täysin ilman meikkiä ja...no, voin ihan rohkeasti ja häikäilemättömästi itsekkin sanoa että vit*u ÄMMÄ OOT RUMA! Haha, huumorilla tietenkin, perustuu silti tosiasioihin. Olkaa hyvät, järkyttykää.



Istuin teemun päälle, en vaa tiiä miks...


Siinä hieman todistusaineistoa siitä miten iljettävän näköinen ihminen voi olla, ilman meikkiä ja vielä tuhannenpillunpäreen kännissä !

No ei siitä sitten enempää. Oltiin perjantaina KARRIKOIRAN JA RUUDOLFIN keikalla ILONASSA, oli aika vitsin fantsu meno. Ainuttakaan hyvää kuvaa en saanut, mut pääsinpähän halaamaan molempia ! Jee...

Eilen oltiin kanssa yökerhossa, mikä oli kylläkin täysin vahinko ja ei miulla nyt mitenkään jättebra hauskaakaan ollut. Mutta, siinähä tuo edellinen viikko taas olikin.

Huomenna pitäis vielä jaksaa mennä kouluun,whaaat? Ei millään kykenis... Huomenna muuten tulee postissa kiva paketti, josta sitten myöhemmin ! ;)

Ja oheinen kuva otettu perjantaina naama tällingissä, huomaa ero edellisiin verrattuna...HEH
 Hyvää alkavaa viikkoa kaikille !

xoxox Lindie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti