torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä ja kipua

Niin että hyvää pääsiäistä ! Alkavaa pääsiäistä? En oikee oo perillä näistä päivistä että mikä on mikäkii :D

En muista kerroinko miun kylkikivuista, se ja sama, koska nyt on ainakin uutta tietoa. Elikkä ollut jonkun vähän alle viikon hervotonta kipua oikeassa kyljessä, esim liikkuessa, niistäessä yskiessä ym...
Vihdoin ja viimein eilen menin käymään asemalla, hoitsu siinä vähän kopeloi nuita kylkiä ja kyseli kaikkea, ja päätyi loppujenlopuksi siihen tulokseen että miulla on ylimmät kylkiluut täynnä pieniä hiusmurtumia... Olin silleen WOOOT? Ja hoitsu selitti että uskottovasti oot yskinyt niin paljon että luihin on ilmestynyt pikkuhiljaa enemmän ja enemmän pienoisia hiusmurtumia. Kivaaaaa...... No eihän asialle voi tehdä mitään kun on kyljistä kyse, joten ohjeeksi annettiin työkielto ja säännöllinen buranan syönti. Jes! No oikeestaan kipu ei ole onneksi enään tänään edes yhtä kova kuin vielä eilen. Eli toivottavasti parantumaan päin.

Vapaata siis nyt löytyy, koska sain eilisen ja tämän päivän sairaslomaa, pe-la-su vapaata ja pyhien ansiosta myös maanantai on vapaa. Tiistaina sitten ilta-vuoroon. :)

Tänään irtisanoin asunnon, vähänkö jännitti. Ja oon myöskin älyttömän onnellinen, hih...

Kivoja pyhiä kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti