perjantai 30. marraskuuta 2012

Aamukahvi klo 17.30

Mahtavaa kun herää vasta kolmen jälkeen päivällä. Ei ollut suunniteltu juttu, uni vaan sattu maistumaan.
Aamupalaks pitsaa. Haluun kotiin...Ei täs elämäs täällä oo enää mitään järkeä, istutaan yömyöhään netissä ja nukutaan myöhään päivällä. Sama rumba jatkuu seuraavana päivänä. Huoh !

Vaikka asunkii Espanjassa, tää Fuengirolan sää ei oo lähestulkoon yhtään erillaisempi kun Suomessa. Ulkona on vitun  kylmä ja tuulee nii kovi et meinaa lähtee lentoo. Kello on 18.00 ja ulkona alkaa pimenemään.

Otin nyt niistä uusista kuteista sekä parista aikaisemmin ostetusta vaatekappaleista kuvat, mutta kun kello oli jo silloin sen verran että jos olisin alkanut pukemaan yksitellen kaikkia päälle ja mätsäilemään asukokonaisuuksia, en olisi päivänvalossa koko hommaa kerennyt tekemään. Joten päädyin tuttuihin ja turvallisiin henkarikuviin. Tietysti jos joku haluaa voin tehdä erikseen joku kaunis päivä postauksen miten itse tälläisin nuita vaatteita ja minkäkin kanssa. Kuten jo eilisen päivänasukuva jo yhden asukokonaisuuden jo näyttikin.


Ku näin miulle tuli heti mieleen mahtava artisti Jack White, oli pakko hankkii omaa kaappii! <3 Samanhintainen kun yllä oleva.Katso edellinen postaus.
Olkaimessa hilluva metallikillutin löytyi myös toisesta olkaimesta, mut se sattu lähtemään irti, pitää ommella takasi kuha jaksaa..
Kokoa M, hädintuskin mahtuu päälle....Alessa 3,95 e !! En muista kaupan nimeä
BATMAAN NANANAAA Zarasta 15,95 e
Bershkasta miesten puolelta 12,95 e RAKASTAN
Kiinakaupasta, hinnasta ei mitään muistikuvaa. Anygays, halpa.
Hyvi tärähtäny kuva :D :D Tää on nähty jo aikasemmikii. Tässä todistusaineistoa siitä kuinka huono oon kameran kanssa.
Bershka, 22,95 e. Ihanan istuvat päällä.

Siinä ne sitten olikii. Paitsi tuliaiset mitä ostin sillä reissulla, ja uudet IHANAT bootsit jotka oli pakko saada. Oikeestaa unohin ottaa niistä kuvan, joten niistä joskus myöhemmin.

Just tän takia haluaisin osata yhistää noita kuvia, kuten kaikki ihQut bloggaajat tekee. Vähän hävettää ihan kun  jotain noin yksinkertaista asiaa en osaa. Mut ei voi minkään, ehkä joku joskus opettaa miulle. Siihen asti saatte kärsiä näistä isoista kuvapläjäyksistä joista en ite ainakaan tykkää.

Eipä tässä mitään muuta, hyvää alkavaa viikonloppua kaikille ! Ryypätkää pliis miunkii puolesta :)

Lindie "Brutal Bitch" Brown <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti